leilana & Tymon

KUNST MOET VOOR IEDEREEN ZIJN

Kunst moet voor iedereen zijn en zeker voor degenen die het zich niet kunnen veroorloven. Dus help mij a.u.b. ❤️

Tymon de Laat

In 2021 heeft street artist Tymon de Laat op Bonaire een muurschildering gemaakt van een meisje met hoofdtooi genaamd “Leilana” op kaya Bonaire.

De muurschildering werd snel omarmd door de lokale bevolking en hij heeft altijd het gevoel gehad dat hij zijn dankbaarheid wil uiten aan de mensen op Bonaire die hem zo hartelijk hebben ontvangen. Graag wil hij iets terugdoen en daarvoor heeft hij jullie hulp nodig.

Als u iemand kunt nomineren die op Bonaire woont en die bijvoorbeeld veel voor het eiland heeft gedaan, misschien een slecht jaar heeft gehad, met zijn/haar gezondheid kampt, zich wellicht geen kunstwerk kan veroorloven, maar er wel één verdient om de dag op te fleuren, vertel het dan via de link hieronder. Als je kan kiezen om iemand gelukkig te maken, wie zou dat dan zijn en waarom? Tag op zijn facebookpagina dan de persoon die jij zou nomineren en waarom hij/zij/hen het verdient om dit kunstwerk te winnen.

Iedereen kan genomineerd worden, hij zal de winnaar persoonlijk kiezen en contacteren, maar jij kunt hem helpen selecteren via de volgende link:

https://www.facebook.com/TymonDeLaatStudio/posts/983712223756961?ref=embed_post

Tymon geeft 1 verzamelbare Limited Edition fine art print van Leilana weg in een kleur naar keuze. Formaat 60cm x 80cm, met de hand gesigneerd en genummerd en onlangs uitgebracht in 3 nieuwe kleuren op zuurvrij 310grs Hahnemülle papier.

Doe dus het volgende:

  1. Nomineer/tag de te nomineren persoon.
  2. Geef een reden waarom jij vindt dat die persoon een fine art print ter waarde van 275 euro verdient.
  3. Zorg ervoor dat deze persoon op dit moment op Bonaire woonachtig is.

Let op; zelf nominaties komen niet in aanmerking voor de prijs 😉.

Meer info op www.tymondelaat.com